Administratie en belastingen

 

Transparantie in de financiën geeft u grip op de zaak. Be sure verzorgt voor haar cliënten complete administratie- en accountancyprojecten. Wij komen op locatie werken, als dat voor u efficiënter is. Wij voeren projecten soms eenmalig uit, maar veelal gaat het om periodiek terugkerende werkzaamheden:

  • Opzetten, voeren en bijhouden van een administratie.
  • Samenstellen jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, prognoses.
  • Opstellen van (liquiditeits-)begrotingen.
  • Administratieve ondersteuning van organisaties.

 

Belastingadvies

Belastingadvies is een veelgevraagde dienst. Wij helpen onze cliënten bij het voeren van een optimaal fiscaal beleid en bij het doen van aangiftes. Be sure verzorgt de (electronische) aangifte van loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Be sure onderhoudt haar fiscale expertise en kennis van belastingwetgeving met zorg. Waar nodig zetten wij een fiscalist in om specialistische zaken op te pakken.

 

Salarisadministratie

Be sure hanteert scherpe tarieven voor salarisadministratie. Dat kunnen we doen, omdat we professioneel automatiseren. Digitale verzending van de salarisstroken versnelt de logistiek, vermindert de printkosten en is betrouwbaar en gemakkelijk. Uw loonstrookje wordt een stuk goedkoper.